17 maj 2024 11:00 - 11:30

Trygga din lönehantering med outsourcing

Välkommen till webbinariet där vi pratar om effektiv outsourcing av lön. Som experter inom området ser vi fram emot att dela med oss av våra erfarenheter och bästa praxis, för att hjälpa dig trygga din lönehanteringsprocess. Lyssna på när Jannica och Marika, som båda har lång erfarenhet inom lön och HR och är specialister på Konteks erbjudande, pratar om flexibiliteten i Konteks olika lönehanteringssätt, med fokus på vad ditt företag kan vinna på att outsourca lönehanteringen till Kontek.

Registrera dig här


Tack så mycket

Du kommer få mer info via mail.

Tack så mycket

Vi kontaktar er så snart vi kan.

Sorry, this event is full
Sorry, this event is canceled
Sorry, this event is no longer available
Dagar

90

Timmar

18

Minuter

56

Innehåll

 
Syftet med detta webbinariet är att du ska få en inblick i Konteks flexibla erbjudande för lönehantering, med fokus på outsourcing. Vår målsättning är att ge dig insikter som hjälper ditt företag att växa och effektivisera lönehanteringen. 
 
Under webinaret kommer vi att diskutera bland annat följande ämnen:
  • Fördelar med att outsourca lönehantering
  • Nyckelfaktorer att överväga vid val av outsourcingpartner
  • Säkerställa en smidig övergång till outsourcad lönehantering
  • Praktiska exempel på framgångsrik outsourcing av lönehantering 
 
För vem: I detta webbinarium riktar vi oss till alla er som ansvarar för en trygg löneadministration och är nyfikna på hur outsourcing kan hjälpa ditt företag med det. 
 
Säkra din plats genom att anmäla dig redan idag. Vi ser fram emot att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet för att stödja din organisation  inom lönehantering.

Webbinarieledare

Jannica Lennartsson

Säljare

Marika Larsson

Säljare

Vi är specialistbolaget som kan det här med lön & HR!

Tryggt och säkert, är vad Kontek betyder för tusentals svenska företag. Vi fortsätter inkludera smart teknik och erbjuder helt webbaserade lösningar oavsett vilken bransch du är verksam inom.
Med oss på Kontek väljer du som kund önskad tjänstenivå; från molntjänstavtal där du själv utför löneadministrationen till en komplett outsourcinglösning.
Och vill du ha specialisthjälp kring HR-processerna är du också varmt välkommen att kontakta oss!

Kontek Lön AB

Box 193, 341 24 Ljungby